varuhuset i rönneshytta

Varuhuset Företaget/Kontakt Lediga jobb Historia Finansiering Webshop Beställa

 

 

 

 

 

0583-40032

varuhuset@telia.com

Motionsredskap  från    master-logga 

Motionscykel

Att träna på motionscykel är en träningsform som funnits länge. Cykling passar de flesta. Och är ett naturligt och bra sätt att träna. Det stärker upp dina lår och vader samt även ryggen en del. Motionscyklar tar lite plats och många tycker om att träna med de framför Tv. Ett enkelt och trevligt sätt att bättra på ens kondition.

Bildresultat för Motionscykel  Master B4210

Motionscykel  Master B4210

 

Denna motionscykel är ett utmärkt träningsredskap för att komma igång med regelbunden träning. Cykeln tar liten plats och är lätt att rulla undan efter träningspasset. Sitsen är justerbar både horisontellt och vertikalt, även styret är justerbart vilket förenklar justering av träningspositionen.

Datorn visar också nödvändig information för utmanande träning.

Cykeln är utrustad med handpuls.

 

Längd x Bredd x Höjd x

Vikt x kg

Vikt svänghjul x kg

Max användarvikt x kg.

 

Artikel-ID: 6-504210

4.990:-

Beställningsvara

Crosstrainer

Crosstrainer är ett redskap som gör det möjligt att likna löpningsrörelsen men på ett mer skonsamt sätt. Crosstrainer ger dej en effektiv konditionsträning och stärker i stort sett hela kroppen. Detta är ett redskap som blir allt populärare. Crosstrainer finns i flera storlekar och med olika program. Att träna med dessa gör att du aktiverar hela kroppen.

Bildresultat för Crosstrainer Master 64

Crosstrainer Master 64

En crosstrainer för hela familjen med möjlighet till många träningsalternativ. C305 ger längre steglängd än "lillasyster" C300, och erbjuder därför en större elliptisk rörelse. Träningsdatorn har färgdisplay och 12 olika träningsprogram. Dessutom är detta en ergometer, vilket ger möjlighet att avläsa motstånder i watt. På stödhandtaget finns handsensorer för pulsmätning. Utrustad med transporthjul för enkel förflyttning. Uppgraderad med HRC och trådlös pulsmottagning.Ny färg.

 

• Längd 140 Bredd 70

   Höjd 155

• Vikt 55,5 kg

• Vikt svänghjul 8 kg.  Utväxling 13:1

• Max användarvikt 120 kg

 

5.990:-

Beställningsvara

Roddmaskin

Om du vill träna alla de stora muskelgrupperna och förbättra din kondition samt göra detta på ett effektivt och säkert sätt. Då skall du satsa på en roddmaskin!
Bildresultat för Roddmaskin Master R610

Roddmaskin Master R610

Ett kompakt och smidigt träningsredskap för den som vill komplettera med effektiv hemmaträning. Motståndet justeras med ratt och du fäller enkelt ihop och rullar undan roddmaskinen när den inte används. Dessutom har R610 en mycket attraktiv prislapp!

 

Längd 202 Bredd 53 Höjd 67

Vikt 28 kg

Max användarvikt 110 kg.

 

4.990:-

Beställningsvara

 

Länk till Masters hemsida klicka på loggan        master-logga 

Upp

Varuhuset Rönneshytta AB, Hyttvägen 10, 69497 Rönneshytta, tel. 0583-40032, e-post: varuhuset@telia.com

Reservation för fel och slutförsäljning  ©2005. Alla rättigheter reserverade. Senast uppdaterad: måndag 12 april 2021.