varuhuset i rönneshytta

Varuhuset Företaget/Kontakt Lediga jobb Historia Finansiering Webshop Beställa

 

 

 

 

 

0583-40032

varuhuset@telia.com

Stövlar och kängor

Tay Sport Mid

Vinterstövel med samma egenskaper som Tay Sport fast med ett kortare skaft. Skaftet är extra isolerat. Stöveln klarar temperaturer ner till -37°. Stötdämpande gummisula med perfekt grepp. Tål bl.a. olja och gödningsmedel. Finns i storlekar 37-48.

Pris

Muckboot Tay Sport (Unisex)

Tay Sport, den mest fodrade modellen av Muck stövlar klarar ner till -37°. Klart lägre temperaturer än den mest envisa jägare eller fiskare. Extra isolerat skaft, dubbelisolerad samt stötdämpande gummisula med perfekt grepp.
Tål bl a olja och gödningsmedel. Stöveln är utmärkt för alla som är mycket utomhus under höst, vinter och vår och alltså en perfekt sko för till exempel skoteråkare, isfiskare och jägare.

Komforttemperatur +15 till 40°C.

Endast orginalet har alla de här egenskaperna:
100% vattentät med en 4-vägs stretch/nylonväv. Fodrad med microfleece och andningsbar AIRMESH som driver ut överflödig fukt och värme. Isolerande uttagbar innersula av 6 mm NITROCEL sörjer för mycket god stötdämpning. Vridstabil gelänk av microfiber. Vulkaniserad rå/naturgummi i sulan och runt foten, förstärkt över tå, runt häl och hälsena. Inga sömmar, allt är vulkaniserat eller limmat. Tål amoniak, olja och gödningsmedel. Efter en dag med fötterna i en stövel från Muck Boot garanterar vi att du blir helt nöjd. Vikt 2,0 kg/par.
Skafthöjd i storlek 42 är ca 43 cm.
Stl 38-48 Innermått även i mm !
OBS! Små i storlek, vi rekommenderar ett nummer upp.

Pris

Power boots original Vinterstövel

Det VARMASTE man kan ha på fötterna Power boots orginal. Vad är hemligheten med den populära Stöveln. Kort sagt, den är uppbyggd av miljontals slutna i tre olika skikt med olika cellstorlekar samt heltäckande innerdel bestående av tjockt varm acryl-polyesterpäls!

 

100% VATTENTÄT

HALKSKYDDAD SULA

TJOCKT PÄLSFODER

INBYGGT SNÖLÅS

 

 

Finns med högt skaft

Pris 995:-

Finns med lågt skaft

Pris 949:-

 powerboots

Vägra frysa om fötterna

Stövlar som är varma och sköna att använda vintertid. Neopren som är både mjuk och följsam som klarar temperaturer ner mot -10 grader eller Powerboots för extremtemperaturer ner till -30 grader båda har speciella sulor som ska hindra kylan från krypa upp underifrån. Dom är dessutom vattentäta, vilket inte bara är till för att skydda mot vatten och fukt, utan även för att det låter dig behålla mer av din egen värme.

PINEWOOD® JAKT- & VANDRINGSKÄNGA - HÖG 9934

En komfortabel känga som ger bra stöd och passform. Kängan har ett vattentätt membran som andas och håller dig varm och torr. Lätt fodrad och vadderad för extra komfort och värme. Isolerande och stötdämpande mellansula. Vibram® yttersula med rejält mönster. Gummiförstärkt framtill för extra slittålighet.

Tillverkad i Europa.

100% äkta läder samt förstärkningar i 100% polyester.

Vikt/st:0,8kg

Storlek: 37-47

Pris 1895 kr

Jakt- och Fritidskänga Alpina Trapper

 

 

Skorna i Alpina Scandinavia är framtagna och specialanpassade för Nordiska fötter och Nordiskt klimat. Alpina är ett i grunden utvecklingsorienterat företag som tillverkar och säljer skor vilket de har gjort nu i över 60 år.

 

I butiken finns nu jaktkängan Trapper till försäljning:

 

Jaktkängan Trapper är prisad i tidningen Svensk Jakt!

Trapper har skinn av hög kvalitet och dessutom Sympatex som både är vattentät och som andas. Skönt för dina fötter. Sulan är Nordic med bra grepp sommar som vinter.
 
Trapper finns i både brunt och svart och väger endast 900 gram. Storlekar finns i halvnummer mellan 35,5 till 49,5.

 

Pris

Stövlar Tretorn Sport :-

470163 080

Tretorn strong Plus :-

strong_green b

 
 
   
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Upp

Varuhuset Rönneshytta AB, Hyttvägen 10, 69497 Rönneshytta, tel. 0583-40032, e-post: varuhuset@telia.com

Reservation för fel och slutförsäljning  ©2005. Alla rättigheter reserverade. Senast uppdaterad: måndag 12 april 2021.